Smart.Solar.Box

CONTACT

 info 0039 0425 594593

0039 331 4471151

Përse bota ka nevojë

për një panel të

ri djellor?

 

• I RICICLUSHEM 100%

• KONCEPTE DHE MATERIALE TE REJA

• PARAQITJE UNIKE

 

PATENT PENDING

brochure

the green planet

 

 

manuale

di installazione

 

 

DOWNLOAD

COMING SOON

Ju jeni kurioz për të parë se si ai është prodhuar?

 

I ndërtuar një nga një me pasion dhe eksperiencë, cdo panel The Green Planet është një koncentrat teknollogjie, risie, thjeshtësie,funksionaliteti dhe kujdeset për cdo detaj të vogël.

 

Te gjithë dëshirojnë

një botë më të

qëndrueshme dhe

efikase, e do edhe ti?

UJE MIKS UJË I

NGROHTË SANITAR

UJE I FTOHTE

UJE I NGROHUR NGA DIELLI

Si

funksionon

magjia?

THE GREEN PLANET është një panel djellor termik me qarkullim natyral, kompakt dhe i integruar, ALL-IN–ONE pra të gjitha në një, ka mbaruar koha e bulierëve të frikshëm

të jashtëm!

 

 

Tuba specialë inoksi përmbajnë ujin e mjaftueshëm që ngrohet nga dielli me shpëjtësi dhe hyn në impiantin tënd. Pra teknollogjia eskluzive e përdorur është ndër më të përparuarat, si materialet e zgjedhura për komponentët ndërtues.

 

• UJE I NGROHTE PER TE

  GJITHA STINET* DHE

  RREZATIM TE ULET.

 

*Edhe me temperatura të ulëta ka

  opsionin me rezistencë elektrike.

 

• SISTEM DIELLOR GATI PER

  PERDORIM, TE GJITHA NE

  NJE KUTI! MONTOHET NE

  PAK MINUTA.

 

• 5 VJET garanci.

• REZISTENT NDAJ UJERAVE

  ME AGRESIV.

 

Kemi punuar për

të bërë gjënë e duhur,

madje më perfekten,

për ty dhe për ata

që ti do.

 

Për njerëz të zgjuar

me zemër GRENN!

 

PATENT PENDING

1

LEXAN® Polikarbonat alveolar

 

• I PA THYESHEM

  Nuk i trembet asnje

  elementi atmosferik 250

  here me rezistent se xhami.

• TRASPARENCA

  Aftesi e shkelqyer per te

  percuar rezatimin djellor.

• PESHA

  80% me i lehte se xhami.

• PERFORMANCE

  Reduktim i forte ne

  humbjen se nxehtesise gjate

  oreve te nates.

I Riciklushem 100%

2

PVC

KONSTRUKTI DHE KORNIZA

 

• MATERIAL PLASTIK

  REZISTENT NDAJ GODITJEVE

  DHE REZEVE UV.

 

• TRANSPORT DHE INSTALIM

  ME I ”LEHTE“

I Riciklushem 100%

3

KORNIZA

 

Kornoza lehtësisht e lëvizeshme e bën atë nje objekt me dezajn të përshtatshem për cdo kontekst arkitektonik e në të njëjtën kohë të lejon një instalim të shpejtë dhe një mirmbajtje të lehtë.

4

KEMBET MBESHTETESE

 

Të lehta dhe elegante me materiale 100% të riciklueshme, lehtësojnë montimin dhe transportin.

 

(Te disponueshëm në versionin BAZIK standart e DELIGHT si opsion).

I Riciklushem 100%

5

ENA E UJIT SANITAR

 

Grumbullimi i ujit sanitar është i realizuar me një mterial të ri që përballon gërryerjet nga korrozioni i ujrave më agresivë.

6

KAPAKET

 

Të ndërtuara me material plastik me përberje të lartë fibrash qelqi janë shumë rezistentë dhe në këtë rast plotësisht të riciklueshme.

I Riciklushem 100%

Kemi përdorur materialet më të reja të disponueshme në treg dhe zgjidhjet më inteligjente, THE GREEN PLANET

është kështu më i lehtë, me efikas, më i mirë izoluar, më rezistent, më i lehtë për tu instaluar dhe më i lehtë për tu

kontrolluar 100% .

 

Përse pllaka e një

paneli djellor duhet

të jetë pa tjetër

prej xhami?

Përsë të gjithë

panelet djellorë

janë kaq të rëndë?

THE GREEN PLANET lë xhamin për një material më të lehtë e më rezistent që është LEXAN®, Kemi reduktuar peshën por jo cilësinë, dhe kemi përmirësuar performancën.

Pllaka e re e LEXAN® svogëlon ndjeshëm humbjet e nxehtësisë nga ai tradicional i xhamit, eliminon efektin e kondesimit dhe rrit rezistencën ndaj stuhive. Në fund dezajni i veçantë i kornizës e bën

panelin djellor të ngjashëm me jë dritare papafingoje, ku ju thoni: “less is more”!

Të rëndë për tu trasportuar edhe kur janë bosh,këto janë panelet djellorë që gjënden sot në treg.

THE GREEN PLANET është

më i lehtë 40% falë kombinimit të materialeve të reja: është më i lehtë dhe i shpejtë për tu instaluar e duke qenë më i lehtë mund të instalohet me më pak preokupime, modeli 105 litra peshon vetem 35 Kg!

Përse të gjithë panelet djellorë janë kaq të shëmtuar?

Përse të gjithë

panelet djellorë

kanë probleme?

Projektimi dhe funksionaliteti

të gjitha në një. THE GREEN

PLANET është i bukur nga çdo këndvështrim

 

Pjesa me e madhe e paneleve

djellorë me qarkullim natyral

vuajnë nga probleme të ndryshme, si për shëmbull

rezistenca e ulët nga gërryerjet e ujrave vecanërisht agresive ose problemet e forcës së presionit.

 

Çelësi i një planeti

më të pastër është

në duart e tua.

Ka panele djellorë

e panele djellorë.

 

 

Të fusësh THE GREEN PLANET në familje është e lehtë dhe e shpejtë, instalimi është lehtësuar falë formës, instalimi kushton më pak dhe mirembajtja gjithashtu. Kudo që vendosni ta poziciononi panelin tuaj të ri THE GREEN PLANET.

 

 

Familja juaj do të jetë e lumtur me produktin e ri,dhe fëmijet tuaj do të jenë krenarë për ju dhe për zgjedhjen tuaj për një të ardhme më të qëndrueshme, gruaja juaj do të admirojë intuitën tuaj për kursim dhe eficencë dhe komshijtë tuaj do të kenë zili për panelin e ri THE GREEN PLANET.

 

 

 

SMALL

MEDIUM

LARGE

EXTRA

MAXI

1,4 m2 - 105 litra

1,93 m2 - 140 litra

2,1 m2 - 175 litra

2,4 m2 - 210 litra

2,8 m2 - 245 litra

Me THE GREEN PLANET mund të zgjedhësh përmes 5 masave të ndryshme, secila e studiuar për të përmbushur në

mënyre të përkryer kërkesat tuaja të mirëqenies dhe kursimit. Nga modeli SMALL 105 litra, Një peshë e lehtë nga

35 kg i përshtatshëm për përdorime të ndryshme, tek më i fuqishmi që është 245 litra për kërkesat më të larta. Gjej

atë të duhurin për ty dhe mirëqenien e familjes tuaj.

 

Secili ka masën e tij,

shkallën e mirëqenjes së tij.

 

 

Shiko me kujdes tabelën, me një peshë maksimale 63 Kg

THE GREEN PLANET është i lehtë për tu transportuar dhe

për tu instaluar.

 

 

THE GREEN PLANET përshtatet cdo lloji instalimi, Mund të

instalohet si në çati të pjerret ose me mbajtëset e tij mbi soletë të sheshtë ose në tokë. Linja e tij e dallon atë për dezajnin e elementëve të tij kostruktiv përveç se është dhe i testuar për të rezistuar edhe në kushtet atmosferike më ekstreme.

 

 

 

TGP 220 - Te dhënat janë indicative dhe ndryshojnenë funksion të kushteve të përdorimit

 

Asnjë tjetër nuk

të jep këtë performancë

dhe këtë kursim

 

Me THE GREEN PLANET dielli mund të jetë i shfrytëzueshëm për prodhim të energjisë duke ruajtur ambientin dhe zvogëluar në mënyrë domethënëse kostot e përgjithshme të energjisë. Për ata që duan kursimin është e lehtë me THE GREEN PLANET sepse nuk ka qenë asnjëherë kaq mënyrë e lehtë dhe e lirë.

 

 

Prodhim Uji të ngrohtë

360 litri

në 45°C

vjet të kthen paratë

3-4 vjet

 

CO2

936 Kg

Kursim i energjisë dhe

i lëndëve të tjera në vit

 

Nje dezajn thelbesor ne 5 ngjyra.

 

The Green Planet eshte i pari dhe i vetmi i disponueshem ne dy ngjyra te mrekullueshme standart dhe 3 opsionale* per ta bere me shume tuajin ne ambientet qe do te instalohet.

Standart

 

Sipas kerkeses*

E bardhe

Tjegull e kuqe

E zeze*

Argjend*

Jeshile pylli*

*E BARDHE HENORE dhe TJEGULL E KUQE ngjyrat STANDART -ngjyrat e tjera jane te disponueshme me porosi me sasi mimimale dhe kohen e dorezimit sipas dakortesise here pas here.

 

 

The Green Planet

eshte zhvilluar ne bashkpunim me institutet me prestigjoze dhe organe te kerkimit

 

Të jesh ti vetë

ndryshimi

që do të shikosh

në botë.

M. GANDHI

© The Green Planet 2016

IMPRESSUM

 

Smart.Solar.Box

AIRON srl  via Bovazecchino, 385 - Badia Polesine (RO) - ITALY - C.F. - P.IVA 01527480295  +​39 0425 594593

Invio del modulo in corso...

Il server ha riscontrato un errore.

Modulo ricevuto.